За нас

За нас

 Езиков център „Езикопедия” ЕООД е първият център , изцяло профилиран в чуждоезиковото обучение на студенти.

 Отваря врати през 2016 година с амбиция да отговаря на всички съвременни иновативни методи в обучението.

Младият  и енергичен екип чудесно познава изискванията и целите на българските студенти, тяхното време и стремежи към знание. Любезните ни администратори могат да отговарят на всяко запитване, като бъдат актуални с всички нови тенденции в обучението.

Преподавателите в Студентски езиков център „Езикопедия” ЕООД са висококвалифицирани, неспиращи да усвоят нови методи и техники на преподаване, за да бъде обучението, както ефективно, така и интересно за всички курсисти в унисон с европейските стандарти за качество.

Учебната база е изключително приятна и модерна, уютната обстановка на залите предразполагат за провеждане на пълноценно и приятно обучение.

Локацията на езиковия центъра в Студентски град е избрана , за да бъде близо до студентите, като им спести разходи и време за транспорт. Часовете и дните на курсовете са съобразени с натовареността и нуждите на младите курсисти.

Цените на груповото и индвидуалнто обучение са адекватни и достъпни за студентите, защото ние се стремим да насърчаваме и стимулираме тяхното усъвършенстване  и бъдещите им успехи във всички сфери на професионалното и личностното развитие.

В Студентски езиков център „Езикопедия” ЕООД ще откриете:

  • Постоянни отстъпки
  • Подаръци за всички курсисти
  • Модерна база
  • Индивидуален подход
  • Малки групи
  • Безплатни входящи тестове
  • Сертификат за завършено ниво и степен на владеене на езика спрямо Европейската езикова рамка

 

Ако сте студент , независимо в каква форма на обучение- редовно, задочно, дистанционно и без значение в кой университет учите и кой курс сте ,заповядайте, за да получите достъпно и качествено обучение.