Как можем да направим ученето на немски език интересно и забавно?

  • 05/06/2017 16:18
  • |
  • 0 коментара
1

  Как можем да направим ученето на немски език интересно и забавно?

Всички знаем,че изучаването на немски език не е лесно, но то може да бъде приятно и интересно ,ако изберем учебната система на Menschen.Тя започва от ниво начинаещи и в 3 нива покрива целия основен курс-Grundstufe,който отговаря на ниво В1 от Европейската езикова рамка.Завършването на основен курс с Menschen дава прекрасна възможност на желаещите да надградят своето езикова ниво в средния курс на обучение-Mittelstufe (отговарящ на нивата В2 и С1.

Учебната система на  Menschen включва и тренира необходимите умения зa успешно усвоявяне на нов език:слушане с разбиране,говорене,четене,писане и подготвя за изпита Zertifikat Deutsh.

При подробен преглед на структурата на уроците се забелязва, че те са структурирани ясно и подпомагат учащите да се ориентират бързо и лесно в учебния материал.Тестовете и задачите са свързани с актуални теми, които правят работата ползотворна и интересна. Учебникът е разработен с  интегрирана работна тетрадка,включваща многобройни упражнения,аудиозаписи,писмени задачи,които от своя страна помагат за усвояването на граматиката и лексиката. Освен с работната тетрадка, включените към учебника аудио дискове предоставят възможност за тренировка на слушане по време на занятията. Именно така се осигурява пълноценна и интензивна подготовка по немски език. Редовните преговорни уроци позволяват максимално да се проследява напредъка на курсистите и да се премахнат пропуските в  материала. Многобройните упражнения в учебника позволяват и на не толкова бързо напредващите да се ориентират лесно и да усвоят новия материал. Систематизираният преглед на граматиката в края на всеки урок от учебника дава възможност за допълнителен преговор на дадения материал и дори за самостоятелна подготовка. Интересните упражнения и теми предоставят възможнст на тези ,които изучават немски език да го използват по-лесно и по-често в своето ежедневие, а също така да се стремят и  към по-нататъшното му  изучаване.

При ученето на немски език с учебната система на Menschen Вие сами ще установите ,че тя включва интерактивност,вариантност и изобретателност и с помощта на интересни упражнения и актуални теми постига успешно усвояване на граматиката и лексикатата. Чрез нея успешно се достигат и необходимите комуникативна компетентност и езикова способност, изцяло съобразени с Европейската езикова рамка.

Ако и Вие искате да учите немски език по тази система, може да се включите в нашите летни интензивни курсове от ниво А1 до В1 ,започващи от 03.07.2017г. За да може да се възползвате и от нашите отстъпки, научете повече на www.ezikopedia.com.