Как можем да учим английски език с телефона си?

  • 06/06/2017 16:21
  • |
  • 0 коментара
1

                                          Как можем да учим английски език с телефона си?

В настоящата публикация ще Ви представим 5 лесни начина ,с които може да учите английски език с помощта на телефона си.Вижте как  да съчетаете полезното с приятното!

1.Променете настройките си

Ако промените настройките на своя телефон изцяло на английски език,  ще може да се упражнявате в четене и писане в ежедневието си. В голяма помощ ще Ви бъдат статии, книги и филми, които  да преглеждате на телефона си, когато имате време.

2.Правете снимки

Ако искате да упражнявате лексиката на английски, може да правите снимки на различни предмети, действия и др., които са част от вашето всекидневие. След това във вкъщи, може да потърсите предметите о т снимките в различни речници и  учебници или да попитате за тях Вашия преподавател, ако посещавате уроци по английски език.

3.Записвайте си думи

Това е лесен начин за  упражняване на писането на английски език  на думи, които са Ви непознати или Ви затрудняват.  По този начин  правите и проверки на своя напредък в ученето на английски език.

4.Правете си бележки на уроците

Така  лесно може да проследявате цялото съдържание на дадения урок.

5.Бъдете социални

Този определено е един от най-забавните методи. Използвайте социалните мрежи на английски език. Потърсете  страници на интересни за Вас теми и да се опитвайте  да пишете коментари на английски език. Така едновременно сте част от глобалната мрежа и практикувате своите умения на английски език!