Предимствата на лятното езиково обучение

  • 21/04/2017 15:45
  • |
  • 0 коментара
1

Тема на днешната публикация  е  лятното интензивно езиково обучение и неговите предимства.

  Защо ни е необходим такъв вид eзиково  обучение?

  Едно от основните предимства на интензивното обучение е времето.За всички  то е изключително ценно и краткият период и интензивността на  провеждане на  занятията са от голямо значение.Така имаме възможност да иползваме пълноценно летните месеци и  да обогатим своите знания,постигайки бързи резултати, повишавайки нивото си по английски или немски език.

Друго основно предимство интензивното обучение е това ,че през лятото повечето млади хора разполагат със свободно време.Липсата на стрес и други отговорности като училище или университет предразполагат да се учи по бърз, но качествен начин. Дори летните  езикови програми могат да се превърнат в заслужена почивка от напрегнатото ежедневие, да създадем нови приятелства и да открием нови езикови хоризонти. Също така не бива да се забравя,че всеки започнат езиков курс е инвестиция в личностното ни израстване.

Основните цели и предимства на летните езикови курсове са :

1.Овладяване на нов език и нови познания, запознаване с нов вид култура.

2.Припомняне на език,който отдавна не е упражняван.

3.Възможност  да предприемем изучаване на даден език,ако сме го отлагали във времето поради накакъв вид ангажименти.

4.Да усъвършенстваме своите езикови умения и по този начин да придобием по-голяма увереност.

5.Да се подготвим за Международен изпит.

6.Бърз и качествен напредък.

 

Едно от безпорните предимства на интензивното групово обучение е изгодната цена и възможността да изберем най-удобния за нас график, дните и часовете спрямо личните ни предпочитанията

За да можем да направим лятото Ви пълноценно, съчетавайки обучението с летните ангажименти,ние от Езиков Център”Eзикопедия” сме Ви подготвили занятия 4 пъти седмично от понеделник до четвъртък – сутрин или вечер. Може да определите своето ниво с безлатен входящ тест и да определите най-подходящата група за Вас.

График на летните интензивни курсове вижте тук: http://www.ezikopedia.com/pages/grafik/angliiski-ezik