Рожден ден на "Езикопедия"

  • 24/04/2017 16:34
  • |
  • 0 коментара
1 2


1 година  езиков център „Езикопедия“! 

Днес нашият езиков център навършва една година!

За тази една година ние се запознахме със стотици млади хора, искащи да усъвършенстват себе си , да получават нови знания и да преоткриват света чрез нашите езикови курсове по английски и немски език.

Въпреки че още сме нов езиков център, през тази една година ние имахме повече от 150 курсисти. Заедно с екипа от нашите креативни преподаватели ние се стремим всички курсисти да получават най-доброто от езиковите ни курсове, да отговаряме на всички въпроси в спокойна и приятна за учене среда . За тази година освен традиционното  групово и индивидуално обучение, разработихме и специални програми като подготовка за интервю за работа/бригада в САЩ, "Първи стъпки в моята кариера", "Моята специалност" , както и сертификатна подготовка за FCE,CPE,IELTS. 

 Имахме възможността да прекараме много празнични дни с нашите курсисти, да превърнем работата и ученето в забавно занимание.

Благодарим на всички, които се довериха на езиков център „Езикопедия“ през тази първа година.Ще продължаваме да работим неуморно и се надяваме да посрещаме още безброй курсисти!